Om podden

TSKNAS startades 2010 av Petter Bristav och Soran Ismail. Deras första gäst var Aron Flam och efter inspelningen fick de frågan "När kör vi nästa vecka?". Sedan dess har det gått sex år och Aron är fortfarande kvar. Komikerna återvänder varje vecka för en timmes oredigerat snack med gäst. De ser helst att ingen lyssnar men dessvärre går ingenting som man vill här i livet. De tar dessutom avstånd till allt som sägs och inget ämne är tabu. Högt och lågt, roligt och sorgligt och till slut kommer någon att skratta.

TSKNAS har vunnit "Årest Skrattstock" 2011 på Svenska Standup-galan och "Bästa humor" 2012 och 2013 på Svenska Podradiopriset.

Soran Ismail

Han är en utav Sveriges största komiker i skrivande stund. Den enda som är större är Sune Mangs. Soran har förutom vunnit priser för sin standup också blivit nominerad till Stora Journalistpriset och vunnit en Paul McCartney look-a-like tävling.

Aron Flam

Han är den som går mot strömmen - när andra komiker är tråkiga är Aron rolig. Han är så pass motvalls att om resten av Sveriges komiker plötsligt skulle bli roliga, skulle Aron bli tråkig. Nu lär det aldrig hända så han lutar sig tillbaka och är det han är bäst - Aron!

Petter Bristav

Har aldrig vunnit priset "minst åtråvärda hetero" på QX-galan och vet inte vart ryktet kommer ifrån. Petter trivs bäst på en ståuppscen eller bakom en podcastmikrofon. Han älskar att få folk att skratta och hatar att behöva beskriva sig själv med begränsat antal tecken. Utan Petter ingen podcast!